Luontaistuotteet

Luontaistuntijat on Suomen vanhin luontaistuotemyymälöiden ketju, joka on perustettu 1983. 1.9.2018 nimi vaihtui AITO hyvän olon kaupaksi. Kaikki ketjuun kuuluvat kauppiaat ovat itsenäisiä suomalaisia yrittäjiä. Meiltä saat varmasti laadukkaat ja juuri Sinulle sopivat luontaistuotteet sekä henkilökohtaiset ohjeet luontaistuotteiden turvalliseen käyttöön. Tyytyväinen asiakas on meille sydämenasia.
Luontaistuntija-ketju tunnetaan monipuolisesta luontaistuotevalikoimastaan. Valikoimistamme löytyy mm. seuraavia luontaistuotteita ja tuoteryhmiä:  aminohapot, antioksidantit, elintarvikkeet, energisyyteen vaikuttavat tuotteet, eteeriset öljyt, hius-, ihonhoito- ja jalkojenhoitotuotteet, kalaöljyt sekä kivennäis- ja hivenaineet.
 
Valikoimissa on myös luontaistuotteita kolesterolin hoitoon, kolotukseen, kuuloon, kynsille ja laihdutukseen. Liikkeistämme löytyy luomukosmetiikkaa, luonnon kosmetiikkaa, tuotteita luustolle, mielelle, muistille, nivelille, näkökyvylle, paastoon, painonhallintaan ja puhdistukseen, rasvahappoja, rautaa sekä sokeriaineenvaihduntaan, stressiin ja suolistoon vaikuttavia luontaistuotteita ja superruokia.
 
Lisäksi on luontaistuotteita sydämen hyvinvointiin ja uneen, urheiluravinteita sekä vastustuskykyyn, vatsaan ja virtsateihin vaikuttavia tuotteita, vitamiineja sekä vähähiilihydraattisia tuotteita. 
 
Lohjalta löytyy myös Kennelpakasteen ja Solhedsin tuotteet eläimille.